خانه کشاورز

پرورش سیب در خانه

  1. مطالب کشاورزی
  2. باغبانی
  3. میوه‌ها
پرورش سیب در خانه

حقایق فوری

  • درختان سیب در طول فصل رشد به حداقل 8 ساعت آفتاب در روز نیاز دارند.
  • برای گرده افشانی موفق دو درخت مورد نیاز است. یکی می تواند سیب صحرایی باشد.
  • درختان سیب کوتوله 2 تا 3 سال پس از کاشت میوه می دهند.
  • درختان با اندازه استاندارد ممکن است تا 8 سال طول بکشد تا میوه بدهند.
  • برخی از واریته‌ها نسبت به سایرین بیشتر در معرض آسیب حشرات و بیماری هستند.
  • درختان را هرس کنید تا سالم و پربار بماند.
 

دو درخت می توانند مقدار زیادی سیب فراهم کنند.

سیب ها توسط حشرات، زنبورها و مگس ها گرده افشانی می شوند.
 
دو میوه سیب
انتقال گرده از گل های یک درخت سیب به گل های درخت سیب دیگر. اما برای بهره برداری از درخت سیب نیازی به کاشت یک باغ کامل ندارید. دو درخت برای هر خانواده کافی است.
 
سیب برای رشد میوه به گرده درخت سیب دیگر نیاز دارد. اگر در حیاط خود تنها برای یک درخت جا دارید، ممکن است در محله شما سیب های صحرایی برای تامین گرده مورد نیاز درخت شما وجود داشته باشد.
 
بیشتر درختان سیب به پایه های کوتوله پیوند زده می شوند و فقط حدود 2 تا 3 متر بلند می شوند. بنابراین حتی اگر فضای کمی دارید، احتمالاً فضای کافی برای دو درخت دارید.
این زمانبندی میتواند با توجه به نوع اقلیم دچار تقدم یا تاخر شود. (اقلیم مورد بحث مینه‌سوتای آمریکاست که ظاهرا از لحاظ دمایی 1 تا 3 ماه با شرایط ایران تفاوت دارد.) در اینجا بیشتر ترتیب مراحل حائز اهمیت است. در ضمن مراحل ممکن است با هم همپوشانی داشته باشند.

در طول فصول مراقب باشید

  • اسفند، فروردین - برای درختان موجود، قبل از شروع رشد، پس از سپری شدن سردترین هوا، هرس کنید.
  • فروردین، اردیبهشت - بلافاصله پس از خاکورزی، درختان را بکارید.
  • فروردین، اردیبهشت - اگر رشد سال گذشته کمتر از 25 سانتیمتر بود، در اطراف پایه درخت کمپوست بریزید.
  • اردیبهشت، خرداد - پس از پایان تهدید یخبندان، درختان گلدانی بکارید.
  • اردیبهشت، خرداد - وقتی جوانه های گل شروع به صورتی شدن می کنند، مراقب علائم حشرات و بیماری باشید.
  • از اردیبهشت تا آبان - درختان را مانند هر درخت دیگری در حیاط خود آبیاری کنید.
  • خرداد، تیر – تُنُک کردن میوه
    • برای رشد بهتر میوه های بزرگتر، کوچکترین سیب ها را بردارید.
  • شهریور تا آبان - برداشت
  • میوه را زمانی بچشید که کاملا رنگی به نظر می رسد.

  • اگر خیلی نشاسته ای است، چند روز صبر کنید.

  • آبان، آذر - برگ ها و میوه های ریخته شده را جمع کنید. یا کمپوست کنید یا دور بریزید.
  • آذر - برای جلوگیری از آسیب در زمستان از پوشش درختی استفاده کنید.(مشمع)
  • از آذر تا اسفند- مراقب حیوانات باشید. در صورت لزوم دور درخت را حصار بکشید.
 

انتخاب گیاهان

قبل از انتخاب درخت سیب برای کاشت، نگاهی به اطراف محله خود بیندازید. منبع گرده باید در فاصله 30 متری درخت سیبی که کاشته اید باشد تا اطمینان حاصل شود که گرده به درخت شما می رسد.
 
اگر درخت صحرایی یا درخت سیب دیگری را نمی بینید که بسته شود، بهترین کار این است که دو درخت از انواع مختلف بکارید.
 
هنگام خرید یک درخت سیب، در واقع گیاهی را انتخاب می کنید که از دو فرد ژنتیکی متفاوت پیوند زده شده اند، پیوندک و پایه.
 
  • پیوندک قسمت بالای زمینی درخت است که نوع میوه مورد نظر را تولید می کند (مثلاً هانی کریسپ یا هارالسون).

  • پایه در تعیین اندازه نهایی درخت و مدت زمانی که طول می کشد تا میوه دهد، نقش اساسی دارد.

جداول واریته اطلاعات سختی، اندازه و سازگاری را برای گونه های سیبی که در آب و هوای شمالی (سرد) خوب عمل می کنند ارائه می دهد.
 

انتخاب پایه

نهال سیب

اگر فضای محدودی دارید، به پایه ای که برای درختان سیب خود انتخاب می کنید توجه ویژه ای داشته باشید.
 
اغلب نهالستان ها درختان را کوتوله، نیمه کوتوله و استاندارد دسته بندی می کنند. این دسته‌بندی به پایه اشاره می کنند که تعیین می‌کند درخت شما چقدر بلند می شود.
  • نهال یا پایه های استاندارد ممکن است باعث شود درخت 6 متر یا بیشتر رشد کند.
  • پایه های کوتوله اندازه درخت را تا 50 درصد کاهش می دهند، به طوری که یک درخت ممکن است در زمان بلوغ تنها 2، 4 یا 5 متر قد داشته باشد، بسته به پایه، تنوع پیوندک و شرایط رشد.
  • اندازه و نوع میوه به نوع پایه بستگی ندارد.

 

 

 

 

 

 

 

پایه کوتوله

به قد 2، 4 یا 5 متر (40 تا 80 درصد کوتاهتر از حد استاندارد) برسید.

در هر درخت 2 تا 3 بوشل میوه تولید کنید

پایه نهال یا استاندارد

تا 6 متر یا بیشتر رشد کند.

تا 10 پنجه(بوشل) میوه در هر درخت تولید کند.

مزیت ها

هرس، نازک کردن، برداشت ساده تر

کنترل آفات راحت تر

فقط 3-4 سال برای شروع به بار آوردن نیاز دارید

می تواند 2 یا 3 درخت را در یک فضای کوچک جا دهد

مزیت ها

نسبت به خاک های مرطوب تر و خشک تر تحمل بیشتری دارد

لنگر انداختن بهتر از درختان کوتوله

 

معایب

می تواند راحت تر سقوط کند و ممکن است نیاز به لنگر انداختن داشته باشد

ممکن است بیشتر مستعد ابتلا به برخی بیماری ها باشد

 

معایب

ممکن است 8 سال یا بیشتر برای شروع به ثمر رساندن نیاز داشته باشد

هرس، تُنُک کاری، برداشت پیچیده تر

کنترل آفات دشوارتر است

 
 
این قسمت از مقاله میتواند با توجه به اقلیم منطقه متفاوت باشد.
نهال مینه‌سوتا
یک پایه نهال در واقع از دانه سیب، اغلب مک اینتاش یا یکی دیگر از گونه های معمولی و مقاوم رشد می کند. اگرچه شما دقیقاً نمی دانید با پایه نهال چه چیزی به دست می آورید - هر دانه از نظر ژنتیکی متفاوت است - سختی، لنگرگاه (ساختار ریشه) و سازگاری با انواع مختلف خاک به طور کلی متفاوت است.
MM.111 (مالینگ، انگلستان)
این پایه که گاهی اوقات "نیمه کوتوله" نامیده می شود و گاهی اوقات "نیمه استاندارد" نامیده می شود، درختی را در حدود 80٪ از ارتفاع یک درخت استاندارد تولید می کند. در بسیاری از مناطق، این می تواند تقریباً به یک درخت 4.5 تا 6 متری برسد.
MM.111 یک پایه مقاوم و محکم است که می تواند شرایط خاک خشک تری را تحمل کند و آن را به یک انتخاب عالی به ویژه برای بخش های گرمتر تبدیل می کند.
 
M.9 (همچنین: EMLA 9 - عاری از ویروس؛ نوعی مالینگ)
این پایه در بسیاری از شرایط عملکرد خوبی دارد و درختی به اندازه 40 تا 50 درصد ارتفاع درخت استاندارد تولید می کند. در اوایل عمر درخت میوه می دهد.
M.9 به دلیل ریشه های شکننده و نسبت میوه به چوب بالا لنگرگاه ضعیفی دارد که به این معنی است که برای زندگی درخت نیاز به چنگ زدن دارد. M.9 به سوختگی بسیار حساس است. مقدار متوسطی از مکنده های ریشه و گره های سوراخ ایجاد می کند.
 
M.26 (همچنین: EMLA 26 - عاری از ویروس)
این پایه کوتوله درختی به ارتفاع 2.5 تا 3.5 متر تولید می‌کند. درختانی که روی M.26 کاشته می‌شوند معمولاً برای چند سال اول رشد یا در مکان‌های بادخیز برای عمر بیشتر درخت نیاز به چنگ زدن (به بستر کشت هم بستگی دارد) دارند.
M.26 به طور قابل اعتمادی مقاوم است، اما به ویژه در برابر سوختگی حساس است. میوه خیلی زود در عمر درخت تولید میشود، گاهی اوقات در عرض سه سال پس از کاشت.
 
 

کاشت و مراقبت از درختان جوان

نحوه انتخاب مکان، آمادگی برای کاشت و فضاسازی درختان را بیاموزید.
آماده سازی برای کاشت
یک مکان آفتابی پیدا کنید
درختان سیب به آفتاب کامل نیاز دارند، بنابراین محلی را انتخاب کنید که حداقل 8 ساعت در روز به طور مستقیم به درخت آفتاب بتابد.
 
خاک خود را آزمایش کنید
  • وقتی صحبت از خاک به میان می‌آید، درختان سیب می‌توانند در بیشتر خاک‌ها رشد کنند تا زمانی که آب ساکن وجود نداشته باشد و PH خاک بین 6 تا 7 باشد.
  • از کاشت در مناطقی که آب تا چند ساعت پس از باران می ایستد خودداری کنید.(خاکهای خیلی رسی یا سنگ بستر بالا جهت فعالیت گسترده حتما قبل از کشت پروفیل خاک را بررسی کنید.)
اگر در مورد pH خاک خود مطمئن نیستید، آزمایش خاک را برای تعیین شرایط خاک قبل از کاشت انجام دهید و خاک را همانطور که در نتایج پیشنهاد می شود اصلاح کنید.
 
فاصله گذاری
چقدر فضا برای درختان سیب نیاز دارید؟ یک قانون سرانگشتی خوب برای درخت میوه باغ این است که حداقل به اندازه ارتفاع پیش‌بینی شده درخت، فضای افقی را فراهم کند. بنابراین، اگر ارتفاع درخت شما به 2.5 متر می رسد، مطمئن شوید که بین آن و درخت بعدی 2.5 متر فاصله باشد.
کاشت درختان خیلی نزدیک به هم باعث افزایش سایه و کاهش تعداد و کیفیت میوه های درخت شما می شود.
 

فاصله درختان

  • درختان استاندارد: 6-8 متر
  • درختان نیمه کوتوله: 4-5 متر
  • درختان کوتوله: 2-2.5 متر
 
 

کاشتن

  • یک چاله حفر کنید. 
  • برای هر درخت چاله‌ای حفر کنید که عمق آن بیشتر از ساقه ریشه نباشد و عرض آن تقریباً دو برابر باشد.
  • وقتی خاک را از چاله بیرون می‌کشید، آن را روی یک برزنت یا تکه‌ای از تخته سه لا انباشته کنید تا راحت‌تر آن را به داخل چاله برگردانید.
  • می توانید تا یک سوم حجم کمپوست، پیت ماس یا سایر مواد آلی را مخلوط کنید.
  • بیشتر چیزی که در چاله کاشت برمی گردد باید خاکی باشد که از چاله بیرون آورده اید.
  • نیازی به افزودن کود به سوراخ نیست.

به ریشه ها نگاه کنید

  • اگر درختان ریشه لخت خریداری کرده اید، سیستم ریشه را از نزدیک بررسی کنید و ریشه های اطراف یا ریشه های J شکل را که در نهایت می توانند تنه را خفه کنند، بردارید.
  • برای درختان در ظروف، سیستم های ریشه را برای احاطه کردن ریشه های چوبی بررسی کنید.
  • اگر ریشه های چوبی به صورت دایره ای پیچیده شده اند، قبل از کاشت، آن ها را صاف کنید یا چندین برش از گلوله ریشه ایجاد کنید.
  • این به گیاه کمک می کند تا سیستم ریشه ای قوی تری تولید کند و از تشکیل ریشه های کمربندی که در نهایت درخت را ضعیف می کند جلوگیری می کند.
  • درخت را در چاله قرار دهید
  • هر درخت را طوری قرار دهید که خط پیوند حدود 10 سانت بالاتر از خط خاک باشد. خط پیوند برآمدگی‌ای است که در آن واریته با پایه برخورد می کند.
    • اگر خط پیوند نزدیک یا زیر خط خاک قرار گیرد، واریته (پیوندک) ریشه خواهد داشت و باعث می شود درختان به اندازه کامل رشد کنند.
  • ریشه های لخت را پخش کنید، مطمئن شوید که هیچ کدام خم نشده اند.
  • از کسی بخواهید که به شما کمک کند درخت را صاف نگه دارد.
  • شروع به اضافه کردن خاک کنید تا حفره های هوا را در حین حرکت پاک کنید.
  • پس از پر شدن حفره، به آرامی ضربه بزنید و آب را کاملا آب کنید تا حفره های هوای باقیمانده خارج شوند.
  • خاک ممکن است یک یا دو اینچ ته نشین شود. اگر این اتفاق افتاد، خاک بیشتری اضافه کنید.
 

چگونه درختان سیب خود را سالم و پربار نگه داریم

از آبیاری تا علف های هرز و تنک کاری میوه، مراقبت از درختان سیب در طول سال به گیاهان شما کمک می کند تا سیب‌های زیادی برای برداشت تولید شود.
 
آبیاری، وجین، کود دهی و ثابت کردن درختان (مثل داربست زدن)
آبیاری
در طول عمر درخت، هر زمان که دوره خشکی وجود دارد، باید ناحیه ریشه آن را در فصل رشد به طور کامل آبیاری کنید. در حالت ایده آل، درخت باید هر هفته از ماه اردیبهشت تا آبان 3 سانتیمر آب از بارندگی یا آبیاری دریافت کند.
 

حمایت کردن

ایده خوبی است که درخت را برای چند سال اول داربست کشی کنید. یا چوبی یا فلزی کار می کند. یک چوب پس از کوبیدن نیم متر به زمین باید تقریباً به ارتفاع درخت باشد. برای چسباندن درخت به چوب از یک ماده غیر ساینده پهن استفاده کنید. از استفاده بند باریک مانند سیم یا ریسمان خودداری کنید، زیرا ممکن است پوست درخت را ببرد.
 
از محافظ درخت (گارد) برای محافظت از تنه درخت خود استفاده کنید.
زمان کاشت درخت زمان مناسبی برای نصب حفاظ درخت است. اینها معمولاً از پلاستیک ساخته می شوند و در اکثر نهالستان‌ها موجود است و به صورت آنلاین نیز در دسترس هستند.(در ایران به سختی پیدا میشوند بهتر است در صورت نایابی از گارد چوبی، توری پلاستیکی و مواردی مشابه استفاده کنید.)
 
محافظ درختان از درخت شما در برابر آسیب های زمستانی و جویدن پوست توسط پستانداران کوچک مانند موش ها (معروف به موش های علفزار) و خرگوش محافظت می کنند.
محافظ ها همچنین نور خورشید را از تنه منعکس می کنند که به جلوگیری از گرم شدن تنه در یک روز سرد و آفتابی زمستانی کمک می کند.
در فصل سرما اگر دمای تنه بالا رود، آب در بافت زیر پوست به مایع تبدیل می شود و شروع به جریان در سلول ها می کند.
هنگامی که خورشید غروب می کند یا پشت ابر می رود، آب مایع ناگهان یخ می زند و به سلول ها آسیب می رساند(تنه از درون میترکد) و گاهی تمام بافت های یک طرف تنه را از بین می برد.
هنگامی که عمری از درخت بگذرد و درخت دارای پوست خشن شود، نه آفتاب زمستانی و نه حیوانات جونده نمی توانند به آن آسیب برسانند، بنابراین پس از مدتی محافظ درخت لازم نخواهد بود. با این حال، برای اولین سال های زندگی آن، محافظت از تنه درخت میوه مهم است.
 

کود و مالچ

پس از استقرار، یک درخت سیب کاشته شده در یک مکان مساعد، در خاکی که به درستی آماده شده است، باید با حداقل کوددهی رشد کند.
  • نیتروژن به طور معمول تنها ماده مغذی معدنی است که باید به صورت سالانه اضافه شود و می توان آن را با استفاده از کمپوست اضافه کرد.
  • شاخه های جوان غیر بارور به طور معمول 30 تا 45 سانتیمتر در سال رشد می کنند در حالی که شاخه های بارور 20 تا 30 سانتیمتر در یک فصل رشد می کنند.
  • اگر رشد بیش از این نرخ ها باشد، به هیچ وجه از کمپوست استفاده نکنید، زیرا رشد بیش از حد می تواند از رشد میوه جلوگیری کند، و رشد برگهای بیشتر مستعد ابتلا به آتشک است.
 

علف های هرز

  • برای سه تا پنج سال اول، علف‌ها و علف‌های هرز باید از شعاع 3 فوتی اطراف درخت برداشته شوند.
  • علف ها می توانند رطوبت خاک را به سرعت کاهش دهند و رشد درختان را کاهش دهند.
  • استفاده از چند اینچ مالچ در اطراف پایه درخت به جلوگیری از علف های هرز کمک می کند.
  • مالچ را چند اینچ از تنه دور نگه دارید تا از آسیب جوندگان و رشد قارچ جلوگیری کنید.
 

تنک کردن میوه

وجین کردن میوه سیب

اگر شرایط مساعد در هنگام شکوفه دادن درخت باشد، یک درخت سیب محصول فراوانی را فراهم می کند.
برخی از میوه ها به طور طبیعی در اواسط خرداد از درخت می ریزند، اما ممکن است درخت بیشتر از آن چیزی که در توانش است، میوه نگه دارد.
محصولات زیاد می توانند باعث باروری دوساله شوند، ممکن است با یک محصول سنگین از سیب های کوچک و سبز در سال بعد مواجه شویم یا اصلا بدون محصول باشد.
 
  • تنک کردن میوه از درختان با دست باعث کاهش بارور شدن دوسالانه و ترویج میوه های بزرگتر و با کیفیت می شود.
  • یک یا دو میوه در هر خوشه گل یا برای کیفیت بهتر، حدود 10 تا 15 سانتیمتر بین میوه روی هر شاخه بگذارید.
  • در اواخر خرداد یا اوایل تیر، زمانی که میوه تقریباً به اندازه تیله است، پس از اینکه مقداری از میوه به طور طبیعی ریزش کرد، تُنُک کنید.
  • تُنُک کردن، کیفیت سیب هایی را که در پاییز برداشت می کنید، بهبود می بخشد.
  • هر سال احتمال بیشتری برای دریافت میوه خواهید داشت.
 

برداشت و ذخیره میوه

رنگ سیب تنها یکی از نشانه های رسیده بودن آن است. شیرینی نشان دهنده بلوغ و آمادگی برداشت همراه با اندازه و رنگ میوه است. یک ایده رایج وجود دارد که برخی از انواع سیب های بعدی قبل از چیدن نیاز به یخ زدگی دارند تا آنها را شیرین کند. با این حال، سیب ها بدون یخ زدگی رسیده و شیرین می شوند.
 

چگونه بفهمیم سیب رسیده است؟

  • به دنبال تغییر در رنگ پس زمینه باشید، قسمتی از پوست که با قرمز پوشانده نشده است.
  • هنگامی که رنگ پس زمینه از سبز به رنگ زرد متمایل به سبز تغییر می کند، سیب شروع به رسیدن می کند.
  • به غیر از هانی گلد، همه سیب های دیگری که توصیه می کنیم باید پس زمینه سبز به زرد در زمان رسیدن کامل داشته باشند.
  • چند سیب که به نظر رسیده هستند را انتخاب کنید و آنها را بچشید تا مطمئن شوید که در حد مطلوبی رسیده هستند.
  • با رسیدن سیب، نشاسته موجود در گوشت به قند تبدیل می شود. یک سیب نارس نشاسته ای خواهد بود و یک لایه چسبناک روی دندان های شما باقی می گذارد.
  • یک سیب رسیده ممکن است هنوز ترش باشد، اما باید طعم معطری داشته باشد.
  • ممکن است لازم باشد چندین بار در طول یک یا دو هفته میوه‌ها را از یک درخت بچینید (همه میوه ها را یکباره نچینید) تا همه میوه ها را در مرحله بلوغ مناسب به دست آورید.
  • وب سایت UMN Minnesota Hardy را بررسی کنید تا ببینید نوع سیب شما معمولاً در چه زمانی از فصل می رسد.

نحوه چیدن سیب

  • میوه را به آرامی در کف دست خود بگیرید، سپس بلند کنید و با یک حرکت بچرخانید.
  • یا از یک دست برای گرفتن خار باردهی کوتاه و ضخیم که سیب را بیرون می آورد و با دست دیگر میوه را بلند کرده و بچرخانید.
  • از کشیدن یا کندن میوه خودداری کنید زیرا می توانید خار را بیرون بیاورید و جوانه های گل سال بعد را با خود ببرید.

نگهداری سیب

سیب در دمای استاندارد یخچال، حدود 33 درجه فارنهایت تا 38 درجه فارنهایت، با حدود 85 درصد رطوبت، بیشترین ماندگاری را دارد. اگرچه گاراژها و زیرزمین ها ممکن است شرایط نگهداری مناسبی را فراهم کنند، بهترین مکان برای نگهداری سیب در خانه معمولاً یخچال است.
  • دمای بالاتر همیشه عمر نگهداری سیب را کوتاه می کند.
  • سیب هایی که در دمای 33 درجه فارنهایت نگهداری می شوند ممکن است 10 برابر بیشتر از سیب های ذخیره شده در دمای اتاق دوام بیاورند.
  • رطوبت بالا به کاهش چروک شدن سیب در انبار کمک می کند.
  • اگر رطوبت محیط نگهداری کم باشد، مانند اکثر یخچال ها، میوه ها باید در یک کیسه پلاستیکی سوراخ دار یا ظرفی با پوشش آزاد نگهداری شوند.
  • اگرچه سیب ها در یک کاسه میوه نمایش داده می شوند، اما چنین شرایطی عمر مفید آنها را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد.
 

سیب ها تحت تاثیر انجماد به چه صورت در میایند؟

"انجماد سخت" به عنوان چهار ساعت متوالی با دمای منفی 4 درجه سانتیگراد تعریف می شود. در حالی که صفر درجه سانتیگراد دمای انجماد آب است، اما دمای انجماد بیشتر میوه ها نیست. میوه هایی مانند سیب، انگور و توت فرنگی سرشار از قند هستند. قند موجود در آب میوه دمای یخ زدن میوه را کاهش می دهد.
  • میوه سیب در حدود منفی 4 درجه تا منفی 3.5 درجه سانتیگراد شروع به یخ زدن می کند، اما سیب ها باید سالم باشند، مشروط بر اینکه دما خیلی کمتر از منفی 4 سانتیگراد نباشد.
  • هر چه سیب ها مدت طولانی تری در معرض دمای زیر منفی 4 درجه سانتیگراد قرار بگیرند، احتمال آسیب دیدن آنها بیشتر می شود.
  • سیب های یخ زده را نباید تا زمان آب شدن میوه چید، زیرا میوه های یخ زده کبود می شوند و قابل استفاده نیستند.
  • پس از یخ زدن، سیب ها را روی درخت بگذارید و تا ظهر صبر کنید تا آب شوند.
  • سیب های دیربازده مانند U of M's SnowSweet® و Haralson بیشتر در معرض خطر یخ زدگی هستند زیرا احتمال بیشتری وجود دارد که هنگام یخ زدگی همچنان روی درختان باشند.
یک کاهش دما به زیر منفی 4 درجه سانتیگراد ممکن است سیب ها را به اندازه ای ضعیف کند که عمر مفید آنها را کاهش دهد. چندین شب زیر منفی 4 درجه بیشتر احتمال دارد پوست و گوشت سیب نرم شود و میوه غیر قابل استفاده شود.
 
در دمای منفی 10 درجه سانتیگراد، میوه به شدت یخ می زند و سلول ها تجزیه می شوند و میوه نرم می شود. اگر فقط یک یخ زدن کوتاه اتفاق افتاد و میوه هنوز سفت است، زودتر از میوه استفاده کنید، زیرا ممکن است به زودی خراب شود.
 

هرس و تربیت درختان سیب

درخت را هرس کنید تا شاخه هایی با فاصله مناسب و ظاهری متعادل داشته باشد و در عین حال شاخه های شکسته، بیمار یا مرده را از بین ببرید.
 

دستورالعمل های کلی هرس

  • شاخه های بیمار، شکسته یا مرده را بردارید
  • شاخه هایی که به سمت پایین در حال رشد هستند را بردارید
  • اگر دو اندام متقاطع، در هم پیچیده یا به شکل دیگری در حال رقابت هستند، یکی از آنها را به طور کامل از پایه آن جدا کنید.
  • هر اندامی را که در امتداد تنه قطری بزرگتر از تنه دارند بردارید
  • مکنده هایی که از ریشه بالا می آیند یا پایین تنه هستند را بردارید
  • شاخه های قوی عمودی را که به آنها جوانه های آبی می گویند حذف کنید
  • برش های هرس را نزدیک به یقه شاخه در پایه اندام ایجاد کنید
  • برای اندام های بزرگتر، برش را از قسمت زیرین اندام شروع کنید تا از پاره شدن پوست جلوگیری کنید
  • ابتدا اندام های بزرگ را بردارید و از بالای درخت شروع کنید
  • برش های "نازک" کل شاخه های یقه شاخه را حذف می کند و معمولاً نوع برش توصیه شده است
  • سرشاخه زنی تنها بخشی از شاخه را حذف می‌کنند و رشد گیاهی را در زیر شاخه تشویق می‌کنند و چندان رایج نیستند.

درختان میوه باید هر سال در اواخر زمستان/اوایل بهار، ترجیحاً پس از پایان سردترین هوا و قبل از شروع رشد، هرس شوند. هرس را به حداقل برسانید، به خصوص با درختان جوان، زیرا هرس بیش از حد باعث تاخیر یا کاهش باردهی و ایجاد رشد بیش از حد برگی می شود.
هنگامی که اولین مجموعه از شاخه های داربست انتخاب شد، مجموعه دوم را بالای آن انتخاب کنید. شاخه های داربست باید حدود 25 سانتیمتر از هم فاصله داشته باشند. هنگام هرس همیشه شکل مخروطی را در نظر داشته باشید.
بسیاری از درختان سیب هرس و تربیت می شوند تا به ساقه اصلی یا رهبر مرکزی اجازه دهند که پایه درخت باشد که شاخه های جانبی یا داربست های آن رشد می کنند. درخت به شکل مخروطی یا هرمی ختم می شود. به این عمل هرس رهبر مرکزی می گویند. این یک روش هرس ساده است و درختی فشرده، متعادل و به راحتی مدیریت می‌کند، با میوه‌ای که حداکثر دسترسی به نور خورشید و گردش هوا را دارد.
 
هرس برای ترمیم یا نوسازی یک درخت قدیمی
آیا به خانه‌ای نقل مکان کرده‌اید که دارای یک درخت سیب کهنسال است؟ آیا شاخه ها روی هم قرار می گیرند و به هر سمتی می روند؟ امیدت را از دست نده این درخت احتمالاً خوب است، فقط به کمی کار نیاز دارد تا دوباره شکل بگیرد و دوباره بارور شود.
احیای یک درخت سیب بالغ که برای چندین سال مورد بی توجهی قرار گرفته است می تواند چالش برانگیز باشد و چند سال هرس طول می کشد تا درخت دوباره بارور شود. در اینجا چند دستورالعمل برای بازسازی درخت نادیده گرفته شده وجود دارد:
  • تصمیم بگیرید که کدام شاخه رهبر است یا خواهد بود
  • سپس بر اساس موقعیت شاخه در اطراف تنه تصمیم بگیرید که کدام شاخه ها را ذخیره کنید
  • در این مرحله، هرس چند شاخه بزرگ در سال اول باعث باز شدن درخت، افزایش نور و جریان هوا می شود.
  • زیاد هرس نکنید وگرنه درخت تمام انرژی خود را صرف ساختن شاخه های جدید می کند نه میوه!
  • در طول سال 2، چند تصمیم دیگر در مورد محل ماندن شاخه ها بگیرید و تعدادی دیگر را حذف کنید
  • دستورالعمل های کلی هرس را برای هرس کردن شاخه های بیمار یا شکسته دنبال کنید
 

تربیت درختان جوان

همانطور که درخت جوان خود را برای رسیدن به فرم خوب هرس می کنید، ممکن است نیاز به پیرایش آن نیز داشته باشید. تمرین در درجه اول شامل خم کردن شاخه های جوان و انعطاف پذیر است که به صورت عمودی در موقعیت های افقی تر به سمت زاویه 60 درجه از ساقه اصلی رشد می کنند. برخی از انواع سیب رشد شدید عمودی ایجاد می کنند و نیاز به پیرایش بیشتری دارند. دیگران تمایل به تولید شاخه هایی دارند که به طور طبیعی دارای زاویه مناسب هستند.
  • پرورش شاخه ها با زاویه حدود 60 درجه نسبت به ساقه اصلی، تولید برگ ها و رشد شاخه های جدید را کند می کند و باعث باردهی می شود.
  • هر چه یک شاخه عمودی تر باشد، با شدت بیشتری رشد می کند و تمایل به تولید میوه کمتری دارد.
  • شاخه هایی که زوایای فاق نسبتاً وسیعی دارند نیز قوی تر بوده و وزن محصول را بهتر تحمل می کنند.
  • شاخه هایی که بیشتر به صورت عمودی رشد می کنند اغلب در زیر وزن میوه از درخت جدا می شوند.
  • شاخه ای را طوری تربیت نکنید که واقعاً افقی باشد یا به سمت پایین رشد کند. همچنان باید کم و بیش رو به بالا رشد کند.
اگر یک شاخه جوان به خوبی قرار گرفته باشد، اما زاویه شاخه باریکی داشته باشد، استفاده از وسیله ای به نام «اسپرادر» می تواند کمک کننده باشد. پخش کننده می تواند به سادگی یک چوب بریده باشد، یا می توانید آنها را در مراکز باغ پیدا کنید. بین شاخه و تنه گوه می شود تا زاویه وسیع تری ایجاد کند.
  • برای تربیت شاخه های جدید کمتر از شش اینچ از گیره لباس چوبی فنری استفاده کنید.
  • گیره لباس را روی لیدر ببندید و شاخه انعطاف پذیر را بین انتهای دیگر گیره لباس قرار دهید.
  • گیره لباس را به سمت بالا یا پایین لیدر حرکت دهید تا زمانی که عکس جوان در زاویه مناسب باشد.
  • همیشه در پایان فصل رشد به عقب برگردید و پخش کننده ها را بردارید.

مدیریت آفات و بیماری ها

بسیاری از چیزها می توانند درختان سیب، برگ ها، گل ها و میوه ها را تحت تاثیر قرار دهند. تغییرات در ظاهر فیزیکی و سلامت گیاه می تواند ناشی از محیط، بیماری های گیاهی، حشرات و حیات وحش باشد. به منظور پرداختن به آنچه می بینید، مهم است که یک تشخیص صحیح داشته باشید.
 
می توانید با استفاده از ابزارهای تشخیص آنلاین کمک بیشتری برای شناسایی مشکلات رایج آفات بیابید این چه حشره است؟ و مشکل گیاه من چیست؟ یا با ارسال نمونه به کلینیک تشخیصی بیماری های گیاهی UMN. برای به اشتراک گذاشتن تصاویر و دریافت مشاوره می توانید از یک باغبان استاد بپرسید.
 
توجه داشته باشید که فقط به این دلیل که آسیبی می بینید به این معنی نیست که همه امیدها از بین رفته است. یک درخت سیب سیب های زیادی تولید می کند، بنابراین از دست دادن تعداد کمی از پرندگان و حشرات دلیلی برای استرس نیست.
 

حشرات

چندین آفات مختلف سیب وجود دارد که ممکن است برخی از آنها را هر ساله ببینید، در حالی که برخی دیگر ممکن است به ندرت با آنها روبرو شوید. فعالیت های ساده مانند حذف سیب های ریخته شده و تمیز کردن بستر برگ در پاییز به مدیریت آفات متعدد کمک می کند.
 
اغلب اوقات، سیب های آسیب دیده توسط حشرات را می توان پس از برداشتن قسمت های آسیب دیده، خورد.
  • خرچنگ سیب می تواند مخرب ترین از همه حشراتی باشد که به سیب ها حمله می کنند.
  • پروانه کادلینگ نیز آفت رایج سیب های مینه سوتا است که لاروها قبل از خروج از میوه از دانه های در حال رشد داخل سیب تغذیه می کنند.
  • Plum curculio نوعی شپشک (سوسک کوچک با پوزه مشخص) است که روی میوه های در حال رشد تخم می گذارد و لاروها برای تغذیه در داخل میوه حفر می کنند.
  • سوسک قهوه ای و سبز ژاپنی درخشان را می توان یافت که به صورت دسته ای از شاخ و برگ و میوه هایی که قبلا آسیب دیده تغذیه می کند.
  • کورکولیوی سیب
  • علت گاه به گاه "کرم" و افتادن میوه.

  • این یک گونه از سرخرطومی است. بزرگسالان پوزه مشخصی دارند و به رنگ قرمز تا قهوه ای هستند.

  • بزرگسالان مدت کوتاهی پس از افتادن گلبرگ ها در داخل سیب های در حال رشد تخم می گذارند که باعث ایجاد زخم روی پوست سیب می شود. اگر درختان را برای کورکولیو آلو درمان می کنید، کورکولیوی سیب نیز ممکن است کنترل شود.

  • لاروها برای تغذیه از دانه های در حال رشد به داخل میوه فرو می روند و باعث پوسیدگی سیب و افتادن آن از درخت می شوند.

  • بزرگسالان در مناطق سرپناه منتظر زمستان هستند.

  • حذف میوه های ریخته شده به کاهش جمعیت سال آینده کمک می کند.

  • سمپاشی برای کورکولیو آلو مدت کوتاهی پس از ریزش گلبرگ نیز باعث مدیریت کورکولیوی سیب می شود.

بیماری ها

دو بیماری اصلی که سیب‌ها را در غرب میانه بالایی تحت تأثیر قرار می‌دهند عبارتند از: دلمه سیب و سوختگی.
  • ساده ترین راه برای پیشگیری از این بیماری ها کاشت واریته های مقاوم است.
  • اگر واریته های حساس را بکارید، راه هایی برای پیشگیری و مدیریت عفونت وجود دارد.
  • اطراف درختان سیب را در طول سال تمیز و عاری از زباله، میوه و برگ های افتاده، شاخه های هرس شده و علف های هرز نگه دارید.

 

دلمه سیب

  • اولین نشانه‌های این بیماری را اغلب می‌توان در سطح زیرین برگ‌ها هنگام بیرون آمدن از جوانه‌ها در بهار مشاهده کرد.
  • هاگ های دلمه سیب در هوا دمیده شده و روی سطح زیرین برگ ها فرود می آیند.
  • همانطور که برگها به رشد خود ادامه می دهند، هر دو سطح و میوه ممکن است آلوده شوند.
  • نشانه هایی که باید روی برگ ها جستجو کنید دایره های مخملی، قهوه ای و کوچک است.
  • با شروع عفونت، این ضایعات با هم شروع به رشد می کنند و سطح برگ ها و میوه ها منحرف می شوند.

به حداقل رساندن عفونت دلمه با چنگ زدن و برداشتن برگ ها از زیر درخت در پاییز قبل شروع می شود. کاشت واریته هایی که به گال مقاوم هستند راه دیگری برای به حداقل رساندن عفونت است. غرور، آزادی و آزادی ویلیام از این بیماری مصون هستند. هانی کریسپ نیز مصونیت خاصی دارد.
 
اگر واریته ای که کاشته اید مصون نیست و در اوایل فصل نشانه هایی از دلمه را مشاهده می کنید، بهترین راه برای محافظت از میوه، پوشاندن آن با یک کیسه پلاستیکی یا استفاده از اسپری به موقع از قارچ کش های آلی مانند گوگرد آهک است.
دلمه بر روی برگ

آتشک

سوختگی ناشی از یک عفونت باکتریایی است که می تواند شکوفه ها، شاخه ها و در نهایت کل درختان را از بین ببرد. ممکن است این بیماری را روی تنه یا اندام درخت به صورت یک ناحیه فرو رفته با پوست تغییر رنگ مشاهده کنید. همانطور که ضایعه بزرگتر می شود، شروع به ترک خوردن در اطراف لبه ها می کند و درخت به نظر می رسد که سوخته است.
آتشک بر روی سیب
 
همچنین ممکن است مشاهده کنید که این بیماری روی شاخه های جدید در اواخر بهار رشد می کند. هنگامی که شاخه ها آلوده می شوند، از سبز به قهوه ای به سیاه تبدیل می شوند و همچنین به نظر می رسد که سوخته باشند. ساقه در انتهای تیراندازی یک کلاهبردار ایجاد می کند.
 
بهترین رویکرد برای مدیریت سوختگی آتش، پیشگیری است.
  • گونه های مقاوم به سوختگی را بکارید.
  • درختان را در محلی بکارید که زهکشی مناسبی داشته باشد و دارای آفتاب کامل و گردش هوای فراوان باشد.
  • اطراف درخت را بسیار تمیز و عاری از میوه ها و شاخ و برگ های ریخته شده، بقایای هرس و علف های هرز نگه دارید.
سوختگی آتش در درختان جوان و سریع رشد بیشتر شایع است. اگر علائم بیماری را مشاهده کردید، زمان بندی بسیار مهم است زیرا بیماری به سرعت در درخت حرکت می کند.
  • شاخه های آلوده را حداقل 6 اینچ پشت ناحیه قهوه ای شدن شاخه هرس کنید.
  • پس از هر برش، هرس ها را در محلول سفید کننده رقیق ضد عفونی کنید تا عفونت را با هرس خود پخش نکنید.
  • اگر شاخه ها دارای ضایعات آتشک هستند، آن ها را به خوبی در پشت ناحیه آلوده هرس کنید. این ممکن است ظاهر درخت شما را تحت تاثیر قرار دهد، اما به طور بالقوه زندگی درخت شما را نجات خواهد داد.
  • تا زمانی که درخت جوان است (تا 3 سال) از هرس سخت خودداری کنید و کودهای نیتروژن را محدود کنید که هر دو باعث رشد بیش از حد می شوند.
 

حیات وحش

پستانداران کوچک ممکن است درختان سیب تازه کاشته شده شما را در زمستان کشف کنند و پوست جوان را بجوند. می توان با پیچاندن تنه با حفاظ های پلاستیکی درخت یا قرار دادن یک قفس پارچه ای سخت افزاری در اطراف تنه از این امر جلوگیری کرد. استفاده از حفاظ های مارپیچ پلاستیکی درختان آسان است و از تغذیه حشرات و خرگوش ها از پوست جلوگیری می کند.
  • حفاظ های پلاستیکی درختان یا قفس های پارچه ای سخت افزاری را به عمق دو اینچ در خاک فشار دهید.

  • حفاظ های مارپیچ پلاستیکی را به صورت دوره ای شل کنید تا به درخت اجازه انبساط داده شود و از تجمع رطوبت در اطراف تنه جلوگیری شود.

  • هنگامی که درخت دارای پوست بالغ خشن و پوسته پوسته شد، جویدن حیوانات به آن آسیبی نمی رساند، بنابراین می توان حفاظ درخت را برداشت.

آهو همچنین می تواند مشکل ساز باشد، جویدن شاخه های جوان درختان سیب یا مالیدن شاخ بر روی تنه.
  • برای جلوگیری از آسیب، به خصوص در فصل زمستان، دور درخت را حصار بکشید.
  • حصار را به اندازه کافی بلند کنید تا گوزن نتواند به بالای آن برسد و شاخه ها را نیش بزند.
  • اگر تعداد زیادی درخت و جمعیت قابل توجه آهو دارید، عاقلانه است که کل کاشت خود را حصار بکشید.
 

آسیب های فصلی

خسارت زمستانی

آسیب زمستانی زمانی ایجاد می‌شود که دمای پوست درخت به بالاتر از حد انجماد برسد و آب در بافت‌های زیر پوست به مایع تبدیل شود و شروع به جریان در سلول‌ها کند. هنگامی که خورشید غروب می کند یا پشت ابر می رود، آب مایع ناگهان یخ می زند و به سلول ها آسیب می رساند و گاهی اوقات بافت یک طرف تنه را می کشد.
حفاظ‌های پلاستیکی سفید درختان یا پوشش درختان می‌توانند به جلوگیری از آسیب زمستانی یا آفتاب سوختگی درختان جوان کمک کنند.
  • این ماده سفید نور خورشید را از تنه منعکس می کند، که به جلوگیری از گرم شدن تنه در یک روز سرد و آفتابی زمستانی کمک می کند.
  • پس از ضخیم شدن و پوسته پوسته شدن پوست، پس از حدود 6 تا 8 سال، حفاظ درختان را می توان جدا کرد.
  • در این فاصله، حفاظ را به صورت دوره ای شل کنید تا درخت منبسط شود.
  • یک تمرین خوب این است که حفاظ درخت را برای فصل رشد بردارید و در پاییز دوباره بپوشید.
 

خسارت تگرگ

تگرگ در غرب میانه بالا شایع است و در اوج تابستان گاهی اتفاق می افتد. بسته به اندازه تگرگ، زمان سال و مدت وقوع تگرگ، آسیب می تواند بر روی گل ها، میوه ها، شاخ و برگ، شاخه ها و شاخه ها رخ دهد.
خسارت تگرگ به سیب
  • در بسیاری از موارد آسیب به خود درخت بسیار کم است و درخت معمولاً می تواند بهبود یابد.
  • درخت را از نظر هر ناحیه آسیب دیده که شروع به تغییر رنگ یا گسترش می کند نظارت کنید.
  • تگرگ ممکن است باعث ایجاد شکاف در پوست شاخه ها و شاخه ها شود و درخت را مستعد ابتلا به بیماری ها کند.
  • شاخه های آسیب دیده را فوراً هرس کنید.
  • درخت تگرگ آسیب دیده را کود ندهید. این امر منجر به رشد بیش از حد رویشی و افزایش خطر ابتلا به بیماری ها می شود.
  • میوه های آسیب دیده یا خرد شده را بردارید زیرا زخم های باز می توانند حشرات را جذب کرده و احتمال عفونت بیماری را افزایش دهند.
  • اگر میوه فرورفته باشد، باید خوب باشد، و ارزش نگهداری روی درخت را دارد. ممکن است منجر به کبودی شود که می تواند قبل از خوردن غذا بریده شود.
 

آفتاب سوختگی و نکروز آفتاب سوختگی

سیب های آفتاب سوخته یک لکه قهوه ای بزرگ در کنار میوه ایجاد می کنند که در معرض نور مستقیم خورشید است. معمولاً میوه های سمت جنوب غربی درخت آفتاب سوختگی را نشان می دهند.
 
آفتاب سوختگی ممکن است در دوره های هوای بسیار آفتابی و گرم رخ دهد.
 
میوه های بیرونی درخت نسبت به میوه های داخل درخت بیشتر مستعد آفتاب سوختگی هستند، زیرا برگ های زیادی روی آن ها سایه نمی اندازد. با این حال، آنها همچنین معمولا سریعتر می رسند.
 
اگر دما در ترکیب با نور مستقیم خورشید از 90 درجه فارنهایت فراتر رود، سیب ها نیز می توانند در محل آفتاب سوختگی شروع به پوسیدگی کنند. به این "نکروز آفتاب سوختگی" می گویند. نکروز به اندازه قهوه ای شدن آفتاب سوختگی در مینه سوتا رایج نیست زیرا دما اغلب از 90 درجه بالاتر نمی رود.
 
 

تنظیمات
مطالب مرتبط
سیب سیب
میوه سیب میوه سیب
خواص خوردن سیب خواص خوردن سیب
علت آلرژی به سیب چیست؟ علت آلرژی به سیب چیست؟
آیا دانه سیب سمی است؟ آیا دانه سیب سمی است؟
بهترین گیاهان آپارتمانی بهترین گیاهان آپارتمانی
روشهایی برای افزایش شیر گاو روشهایی برای افزایش شیر گاو
آموزش کاشت گیاه به کودکان آموزش کاشت گیاه به کودکان

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
3 + 6 = ?

سبد خرید

ورود

ثبت نام
این برنامه را نصب کن !