خانه کشاورز

انواع سیب

پای سیب، کلوچه سیب، چاشنی سیب – سیب ها همراه کاملی برای غذاهای شیرین و خوش طعم هستند (و همچنین به تنهایی خوشمزه هستند). پس آیا تفاوتی بین انواع سیب وجود دارد؟

فهرست مطالب

Table of Contents

ننه اسمیت

Granny Smith

فوجی

Fuji

بانوی صورتی

Pink lady

ترد عسل

Honeycrisp

حسادت

Envy

گالا

Gala

Pazazz

Pazazz

جاز

Jazz

رد دلیشز

Red Delicious

بریبرن

Braeburn

کامئو

Cameo

هلشتاین

Holstein

گلدن دلیشز

Golden Delicious

آلیس خانم

Lady Alice

گل رز پنهان

Hidden rose

شهد

Ambrosia

جوناگلد

Jonagold

امپراتوری

Empire

مک اینتاش

McIntosh

گراونشتاین

Gravenstein

آزادی

Liberty

گل رز اقیانوس آرام

Pacific rose

عقیق

Opal

موتسو

Mutsu

Winesap

Winesap

انتخاب سیب

Selecting Apples

ذخیره سازی سیب

Storing Apples

فواید سیب برای سلامتی

Health benefits of apples

 
سیب به همراه گلابی از خانواده میوه های دم کرده است. در حالی که می توانید آنها را در تمام سال در فروشگاه ها پیدا کنید، آنها رسیده و در اواخر تابستان تا اواخر پاییز برداشت می شوند [منبع]. بنابراین، وقتی شروع به دیدن دستور العمل های سیب در همه جا می کنید، نشانه خوبی است که تابستان به پایان می رسد و پاییز شروع می شود. آنها در طول فصل تعطیلات به یک میوه فصلی اصلی تبدیل شده اند.
ده ها و ده ها نوع سیب وجود دارد که برخی از آنها را احتمالاً اغلب در بخش مصرفهای خود می بینید و برخی را شاید نشنیده باشید یا ندیده باشید. بسته به نوع سیب و تلخی یا شیرینی آن، ممکن است بخواهید از آن در کیک ها و غذاهای پخته شده یا مکمل سس شور یا غذای دیگری استفاده کنید. اما فراتر از طعم، می توانند رنگ و بافت را نیز اضافه کنند.

Granny Smith

سیب های ننه اسمیت سوپراستار سبز روشن در فروشگاه مواد غذایی هستند. آنها ترد و کمی ترش هستند، بنابراین طعم آنها با دیپ های شیرین خوشمزه است، اما می توانید آنها را با غذاهای خوش طعم هم ست کنید. فصل اوج آنها در ماه های اکتبر و نوامبر است. از آنجایی که آنها سفت و دارای پوستی سفت هستند، یک عنصر آشپزخانه همه کاره هستند.

Fuji

از جنبه شیرین‌تر، سیب فوجی نسبت به سیب‌های لذیذ قرمز است و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. آنها طعم ملایم تری دارند، بنابراین در غذاهایی که نیاز به کمی چیز اضافی دارند بدون اینکه بر مواد دیگر غلبه کنند عالی هستند. آنها بهتر است به صورت خام، در سالاد، سالاد یا سس استفاده شوند.

Pink lady

سیب های صورتی در ابتدا ترش هستند و هر لقمه ای شیرین دارند. از آنجایی که آنها باید معیارهای خاصی از قند و اسید را داشته باشند، بهترین ها را از هر دو دنیا دریافت خواهید کرد. اگر استانداردهای مناسب را رعایت نکنند، ممکن است سیب های صورتی به نام کریپس را در فروشگاه ها ببینید. این همان سیبی است که نتوانست سطوح قند، اسید و سفتی را برآورده کند.

Honeycrisp

این سیب فوق‌العاده ترد دارای تعادل مناسبی از گوشت شیرین، ترش و آبدار است که مورد علاقه پاییزی است که تقاضای زیادی دارد. پوست قرمز مایل به قرمز با ته رنگ سبز است. آنها قبل از نگهداری در یخچال توسط تولیدکنندگان نیاز به تلطیف در دمای ملایم دارند که باعث افزایش قیمت می شود. آب آن اغلب برای تهیه آب سیب استفاده می شود. به خوبی پخته می شود و شکل خود را در دسرها، غذاهای خوش طعم نگه می دارد یا می توان آن را برای سس پوره کرد.

سیب های حسود بسیار گرد و قرمز یاقوتی هستند. ممکن است در نزدیکی ساقه کمی سبز ببینید. آنها سخت هستند، بنابراین وقتی لقمه می‌خورید، یک کرانچ خوبی خواهید داشت. اما سلیقه چطور؟ این سیب ها به سمت انتهای شیرین طیف متمایل می شوند.

Gala

سیب های گالا بلندتر، نازک تر و پهن تر از سیب های دیگر هستند. رنگ آنها قرمز روشن است و رنگ زرد آن بیشتر از سایر گونه های قرمز رنگ است و طعم ملایمی شیرین و ترد دارند. این طعم شدید نیست، اما آنها هنوز هم همراهان خوبی برای آشپزی و پخت هستند.

 

Pazazz

سیب های پازاز به نوعی به نظر می رسند که کسی پوست خود را زرد و قرمز بسته است (شاید بگویید آنها پازاز دارند). از نظر طعم، آنها را اغلب با سیب های Honeycrisp تقویت شده مقایسه می کنند - عمدتاً شیرین با کمی ترش.

 

Jazz

سیب جاز طعمی تیز و میوه ای دارد و بافت آن متراکم است. اگر یک عدد خام می خورید، بهتر است آن را برش دهید تا آن را بخورید.

 

Red Delicious

در حالی که سیب‌های رد دلیشز همان‌قدر لذیذ هستند، طعمی فوق‌العاده ملایم و ساده دارند که وقتی در غذاها پخته می‌شوند یا در پای استفاده می‌شوند، متمایز نمی‌شوند. بنابراین، آنها بهتر است به تنهایی به عنوان یک میان وعده مصرف شوند. متوجه خواهید شد که آن‌ها معمولاً سنگین هستند.

 

Braeburn

ممکن است اینها را به دفعات مشاهده نکنید، بومی نیوزلند. سیب های بریبورن پوستی کم رنگ و قرمز دارند (مشابه سیب های گالا) و بافت آن سفت و ترد است. هر لقمه تعادل خوبی از شیرینی و ترش دارد و برای پختن یا خام خوردن بهترین است.

 

Cameo

سیب های کامئو زرد با مقداری رگه های قرمز هستند. آنها به خاطر لاغر و لطیف بودن با گوشت متراکم معروف هستند. آنها طعم مرکباتی دارند که با شیرینی متعادل است. معمولاً می‌توانید آن‌ها را از اوایل بهار و شروع پاییز در فروشگاه‌های تخصصی پیدا کنید.

 

Holstein

هلشتاین یک تنوع منحصر به فرد با پنجره محدود برای خرید در اواخر سپتامبر است. سیب هلشتاین یک رنگ رژگونه نارنجی قابل توجه است. از نظر طعم، تعادلی بین شیرینی و ترش ایجاد می کند. می توانید خام بپزید، بپزید و بخورید.

 

Golden Delicious

سیب های گلدن دلیشز که با سیب رد دلیشز ارتباطی ندارند، نرم و پوست نازک هستند. این یکی از انواعی است که می خواهید در اسرع وقت بخورید یا فریز کنید. می توانید با آنها آشپزی کنید، با آنها پخت کنید یا خام بخورید.
 

Lady Alice

سیب های بانوی صورتی تنها بانوی خانواده سیب نیستند. سیب های لیدی آلیس به لطف گرده افشانی زنبورها در واشنگتن کشف شد. از نظر ظاهری کوچکتر و اندکی تنومندتر از سایر گونه ها هستند. به نظر می رسد رنگ پوست آنها دارای نوارهای قرمز و زرد است که از ساقه تا باسن ادامه دارد. آنها طعم شیرینی با سطح تارت دارند.

Hidden rose

سیب های رز پنهان زمانی که آن ها را پیدا می کنید یک لذت واقعی هستند (در ابتدا در ماه های اکتبر و نوامبر در دسترس هستند). سیب های رز پنهان با داشتن طعمی تارت که لایه ای از شیرینی دارد، پختن و طبخ با آنها بسیار خوشمزه است. آنها نام خود را از پوست و گوشت رز رنگ خود گرفته اند که رژگونه با رنگ زرد است.

 

Ambrosia

این سیب‌ها ظریف و شیرین هستند و منشا آنها تا حدودی مرموز است، زیرا به‌طور تصادفی در طبیعت رشد می‌کنند. آنها عمدتا به رنگ زرد کره ای با تکه های قرمز هستند. آنها در سمت شیرین تر و کمتر اسیدی با طعم کمی عسل هستند.
 

Jonagold

آیا تا به حال نام سیب جاناتان را شنیده اید؟ خوب، این یک نوع تارت است. اما Jonagold تلاقی بین سیب تارت جاناتان و سیب شیرین طلایی دلیشز است. پوست آنها ضخیم، زرد و سبز با رژگونه و لکه های قرمز است.

 

Empire

سیب های امپراتوری حاصل تلاقی سیب های مک اینتاش با سیب های رد دلیشز هستند. آنها پوست قرمز تیره ای دارند که ضخیم و بافت کلی آن سفت است. امپراتوری ها هم شیرین و هم ترش هستند.

 

McIntosh

یکی دیگر از انواعی که بهتر است به صورت خام مصرف شود، ممکن است به دیدن سیب مک اینتاش در سوپرمارکت خود عادت نداشته باشید. آنها ملایم هستند و تعادل خوبی بین شیرینی و ترش دارند. به

اندازه انواع دیگر سفت نیست، به همین دلیل بهتر است خام یا خرد شده در سالاد یا سالاد باشد.

Gravenstein

این نوع اولین گزینه برای تهیه سس سیب است. گراونشتین ها بیشتر ترش هستند تا شیرین، بنابراین می توانند شیرینی پوسته پای و شکر موجود در سس سیب را متعادل کنند.

Liberty

سیب های لیبرتی قرمز تیره هستند، رنگی مایل به قهوه ای که در مقایسه با سیب هایی با رنگ روشن تر مانند هانی کریسپ یا گالا متمایز است. طعم آنها عمدتاً شیرین با نکاتی از ترشی و خربزه است. آنها را در فیلینگ پای خود قرار دهید و ناامید نخواهید شد.

Pacific rose

اگر عاشق پوست گلگون سیب های بانوی صورتی هستید، واقعاً به سمت سیب رز اقیانوس آرام جذب خواهید شد. پوست آن صورتی زیبا است. همچنین یک سیب بزرگ است که آن را بیشتر متمایز می کند. سپس، وقتی در نهایت آن را گاز گرفتید، از طعم شیرین و بافت ترد آن لذت خواهید برد.

Opal

در ابتدا، سیب های عقیق بسیار شبیه به سیب های گلدن دلیشز هستند. با این حال، آنها کمی نارنجی تر هستند. آنها طعم شیرین و تند دارند، بنابراین افزودنی های خوشمزه ای برای هر غذا یا خام مصرف می شوند. اما شاید جالب ترین واقعیت در مورد سیب های عقیق این است که هیچوقت قهوه ای نمی شوند. بهیچوجه حتا یک کم!

Mutsu

این سیب‌ها ممکن است در اطراف لبه‌ها در مقایسه با گونه‌های دیگر با شکل کج خود کمی زبر به نظر برسند، اما طعم بسیار خوبی دارند. در ابتدا شیرین و عسل مانند، طعم تند و تند آن را متعادل می کند.

Winesap

همانطور که از نام آنها پیداست، سیب های Winesap از شیرینی جدا شده و به قلمروی ترشی خم می شوند. تنها با یک اشاره کوچک به شیرینی و شکر، Winesaps به نوعی مانند جرعه ای از شراب است که شما را شگفت زده می کند. آنها کاندیدای عالی برای تهیه سیب هستند.

انتخاب سیب هنگام خرید

هنگام انتخاب سیب از روی توده در راهروی محصولات، به دنبال میوه های چاق، متراکم و سفت بدون توجه به تنوع باشید. لکه های نرم و لکه ها به این معنی است که سیب از اوج خود گذشته است. و هر چه سیب سنگین‌تر باشد، احتمالا آبدارتر خواهد بود.
اما در مورد انتخاب انواع، این بستگی به ترجیح شما دارد! اگر سیب تارت دوست دارید، به دنبال گرنی اسمیت، امپایر یا بریبرن باشید. اگر شیرینی را ترجیح می دهید، از Honeycrisp، Fuji یا Gala استفاده کنید. و اگر می‌خواهید با سیب‌هایی که می‌خرید آشپزی کنید، این پست در مورد بهترین انواع برای آشپزی را بررسی کنید.

نگهداری از سیب

سیب ها زمانی که در دمای سرد (در حالت ایده آل 30 تا 32 درجه) نگهداری شوند، بیشترین ماندگاری را دارند. آنها باید حدود یک ماه در یخچال شما باقی بمانند، اما روی پیشخوان، ممکن است خوش شانس باشند که آن را یک هفته درست کنند.
 
پس از برش، آنها را در اسرع وقت بخورید زیرا بلافاصله شروع به اکسید شدن می کنند (به جز سیب های اوپال!). ریختن سیب های ورقه شده در آب مرکبات (لیمو یا لیموترش) به کند کردن این روند کمک می کند.
منبع: Jesica gavin

 


تنظیمات
مطالب مرتبط
سیب سیب
میوه سیب میوه سیب
خواص خوردن سیب خواص خوردن سیب
علت آلرژی به سیب چیست؟ علت آلرژی به سیب چیست؟
آیا دانه سیب سمی است؟ آیا دانه سیب سمی است؟
پرورش سیب در خانه پرورش سیب در خانه
بهترین گیاهان آپارتمانی بهترین گیاهان آپارتمانی
خوراک گاو گوشتی خوراک گاو گوشتی

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
4 + 3 = ?

سبد خرید

ورود

ثبت نام
این برنامه را نصب کن !